ProGuard® City

Säker stad

Den patenterade och mönsterskyddade ProGuard City är alternativet för avstängningar där flexibilitet och snabba förflyttningar är viktigt. Här går serierna CB och GC samman för att skapa ett stabilt men lätthanterligt skydd. City är även kompatibelt med delar ur GC-serien.

Lätt och flexibel

Med sin vikt på 416 kg och möjlighet att ställas i vinklar över 90° är det flexibiliteten och hanterbarheten tillsammans med säkerheten som utmärker sig. Barriären står på gummifötter för maximal friktion och kan hanteras med både gafflar och sling.

Kompatibel med ProGuard GC

Kopplingslänken för ProGuard Citybarriär är konstruerad för att skapa en smidig övergång mellan Citybarriärer och GC-räcken där säkerhetskraven ändras över en sträcka. På detta sätt kan en sömlös avstängning utan farliga zoner skapas. Vid behöv av ett högre skydd kan GC-räcken monteras ovanpå barriären.

Hård på utsidan och insidan

Citybarriären har ett stålhölje fyllt med betong vilket ökar produktens livslängd och ger ett utseende som lämpar sig väl i stadsmiljöer. Det nät som finns på barriärens övre del skapar en genomsynbarhet i hörn och andra ställen där det är viktigt att veta vad som finns på andra sidan.

Unik kopplingsbalk

För raksträckor där ett extra stabilt skydd krävs kan den inbyggda kopplingsbalken för hand skjutas mellan två barriärer och skapa en fixerad anslutning som stummar uppställningen ytterligare. Med sin ”klick”-funktion säkerställs att montaget blir korrekt varje gång.

Citybarriär

Art. No 10050

Stålklädd barriär med betongkärna. Kan monteras i vinklar över 90° och sammankopplas med GC-räcken. Vid raksträckor stummas uppställningen med den inbyggda kopplingsbalken.

Längd: 2,6 m
Bredd: 0,4 m
Höjd: 1,13 m 
Vikt: 416 kg

Tillbehör:

City Vinkeladapter

Art. No 10090

För ökad stabilitet i uppställningar med vinklade hörn. Monteras snabbt och enkelt på barriärernas övre ledare.

Längd: 600–925 mm
Bredd: 60 mm
Höjd: 85 mm
Vikt: 5,6 kg