Säker stad

Den patentsökta och mönsterskyddade ProGuard City är alternativet för avstängningar där flexibilitet och snabba förflyttningar är viktigt. City är även kompatibelt med delar ur GC-serien. Barriären är testad enligt EN1317-2 i kapacitetsklass T2 vilket är minimikravet på trafikverkets vägar och i de flesta kommunerna.

Lätt och flexibel

Med sin vikt på 416 kg och möjlighet att ställas i vinklar över 90° är det flexibiliteten och hanterbarheten tillsammans med säkerheten som utmärker sig. Barriären står på gummifötter för maximal friktion och kan hanteras med både gafflar, sling och lyftok.

Kompatibel med ProGuard GC

Kopplingslänken för ProGuard Citybarriär är konstruerad för att skapa en smidig övergång mellan Citybarriärer och GC-räcken där säkerhetskraven ändras över en sträcka. På detta sätt kan en sömlös avstängning utan farliga zoner skapas. Vid behov av ett högre skydd kan GC-räcken
monteras ovanpå barriären.

Hård på utsidan och insidan

Citybarriären har ett stålhölje fyllt med betong vilket ökar produktens livslängd och kapacitet. Det nät som finns på barriärens övre del medger bra sikt i hörn.

Unik kopplingsbalk

För raksträckor där ett extra stabilt skydd krävs kan den inbyggda kopplingsbalken för hand skjutas mellan två barriärer och skapa en fixerad anslutning som stummar uppställningen. Med sin ”klick”-funktion säkerställs att montaget blir korrekt varje gång.

T2 / W6

Citybarriär

Art. No 10050

Stålklädd barriär med betongkärna. Kan monteras i vinklar över 90° och sammankopplas med GC-räcken. Vid raksträckor stummas uppställningen med den inbyggda kopplingsbalken. Finns med och utan reflex.

Längd: 2,6 m
Bredd: 0,4 m
Höjd: 1,13 m 
Vikt: 416 kg

Citybarriär 1,2 m

Art. No 10175

Kortversion av Citybarriären för de tillfällen då utrymmet är begränsat. Finns med och utan reflex.

Längd: 1,2 m
Bredd: 0,4 m
Höjd: 1,13 m 
Vikt: 196 kg

City 10175

ProGuard® City Tillbehörsguide

City Vinkelbalk

Art. No 10078

För ökad stabilitet i uppställningar med vinklade hörn. Monteras snabbt och enkelt på barriärernas övre ledare.

Längd: 600–925 mm
Bredd: 60 mm
Höjd: 85 mm
Vikt: 5,6 kg

City GC Fäste

Art. No 10120

Fäste som placeras i de vertikala profilerna på Citybarriären och skapar ett stumt montage av GC-räcken som monteras på ovansidan.

Längd: 5,0 cm
Bredd: 2,3 cm
Höjd: 20 cm
Vikt: 0,5 kg

City X3 Fäste

Art. No 10125

X3-fästet möjliggör montering av X3-skärmar på sidan av Citybarriären. Skärmarna kan justeras i höjdled och placeras på valfri sida om barriären för ökad synlighet.

Längd: 11 cm
Bredd: 6 cm
Höjd: 4 cm
Vikt: 0,4 kg

City Lyftok

Art. No 10200

Lyftoket är avsett för att flytta, montera och hantera Citybarriärer på ett säkert och effektivt sätt. På baksidan av lyftoket sitter ett ergonomiskt handtag för inpassning när detta är nödvändigt. Produkten är CE-märkt enligt SS-EN 13155.

Längd: 38 cm
Bredd: 18cm
Höjd: 36 cm
Vikt: 8 kg
Max lyftförmåga: 500 kg

Kontakta mig!

Jag vill veta mer om ProGuard City.